Jan 8, 2017, 10:17 AM

Това е за теб 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
275 0 0

Сляпо се луташ
и постоянно чуваш
че робуваш;
надежда купуваш
и чужди обувки обуваш.

 

Но не ликуваш,
освен докато сънуваш.
Не знаеш какво струваш
или защо се преструваш.
Умуваш ли, умуваш,
но от калта не изплуваш.

 

Сивото с умивка целуваш
красивото шумно линчуваш.

 

После тъгуваш
задето  слугуваш...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??