8.01.2017 г., 10:17 ч.

Това е за теб 

  Поезия » Философска, Гражданска
273 0 0

Сляпо се луташ
и постоянно чуваш
че робуваш;
надежда купуваш
и чужди обувки обуваш.

 

Но не ликуваш,
освен докато сънуваш.
Не знаеш какво струваш
или защо се преструваш.
Умуваш ли, умуваш,
но от калта не изплуваш.

 

Сивото с умивка целуваш
красивото шумно линчуваш.

 

После тъгуваш
задето  слугуваш...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??