Jan 19, 2007, 5:04 PM

Това лято е различно 

  Poetry
607 0 1


Това лято е различно

детския ми смях замря, скри се и заспа

дълбоко и потайно, този мой смях беше бодър, жизнен, но умря.

 

Това лято е различно:

как мечтая да го върна аз, но, уви - пораснах и то си тръгна с моята чиста душа.

 

Това лято е различно:

как мечтая да върна времето назад .

© Атаанс Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много от нас искат това,но не можем да го варнем,все пак бадещето е пред нас,пак можеш да върнеш усмивката си
    Поздрави!!!
Random works
: ??:??