Sep 6, 2008, 8:32 AM

Този филм съм го гледала хиляди пъти 

  Poetry » Other
1011 0 17

"Виж, душата ми е празна стая зад заключена от теб врата. А ключа къде загубил си - не знаеш. Как тогава ще си у дома?!"

(Теньо Гогов)

 

 

http://www.vbox7.com/play:77c52361

 


този филм съм го гледала
хиляди пъти
ти заставаш
до същата онази
"just a friend"
докато се усетите
се втренчвате един във друг
и някак си нещата
"просто се случват"
без умишленото
"не исках да те нараня"
да ти дойде на ума...
когато в правилния момент
обикновено минути
преди срещата с нашите
грешната истина
разбива в стената
дублираните чувства
и решиш, че едно
"не исках да те нараня"
би омилостивило
навъсените вежди
и би изпилило
кучешките ми зъби
но аз сама го пожелах
новия етап
да ме разбиеш
да ме бележиш
да те сложа в обица
на най-интимното си място
да те запомня
да се разпишеш
във възпоменателната книга
да се науча
да пиша по-добри сценарии

 

 

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??