May 1, 2007, 10:45 AM

Този път аз си тръгнах първа 

  Poetry
732 0 3
Разбрах,че да те мразя нямам сила.
Да те искам-това не бих си простила.
Искаш да те моля-това не ще сторя.
Да те обичам-това никога не ще повторя.
Да,точно така,този път аз ти обръщам гръб.
Питаш защо-ти на душата ми донесе само скръб.
Разбрах,че в живота нищо вечно няма.
Разбрах,че живота е илюзия голяма.
Осъзнах,че неповторим е всеки миг,
но въпреки всичко живота е велик.
Обичах те,а ти жестоко ме изигра.
Намразих те,защото ти с мен се подигра.
Във вечна любов заричаше се ти,
но всичко е било гадни лъжи...
Дали ме мразиш или ме обичаш ти сега,
честно казано не ме интересува това.
Да знаеш,че аз вече те забравих
и теб страшно много намразих.
Живота си прекрасен ще живея
и за теб аз вече няма да копнея...

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • просто перфектен много ми допадна
  • Много благодаря!
  • Браво!Наистина пишеш много хубаво! "Да,точно така,този път аз ти обръщам гръб. Питаш защо-ти на душата ми донесе само скръб"-много хубав стих!
Random works
: ??:??