Aug 4, 2013, 7:11 PM  

Трагедията в "Ораново" 

  Poetry » Civilian
345 0 0

За нещастните хора тъжим,
що загубиха живота си в мината,
безхаберието няма да простим,
няма да забравим за двамината,
чиито семейства са почернени,
че от мъка страшна са сломени,
че министърът просто срам няма,
че мината не била обезопасена
и тъй станала тази страшна драма,
боли ни за съдбата им опропастена!

 

 

http://www.mediapool.bg/minyorite-v-oranovo-byaha-otkriti-martvi-darzhavata-spira-dobiva-v-minata-news209649.html

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??