Nov 25, 2010, 7:01 PM

Трансформация 

  Poetry » Other
383 0 1

        мисъл

       форма

       красива

   трансформа

в златното сечение

   на дните ти...

© Лъки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??