Nov 17, 2010, 10:37 PM

Траверсно настроение 

  Poetry » Love
718 0 14

Когато се пресекат траекториите

на вдишване и издишване,

на влизане и излизане,

на пристигане и заминаване,

на излитане и приземяване,

на влюбване и разлюбване -

точката е винаги една случайна G (от гара).

 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??