Aug 12, 2020, 7:38 PM  

Треперя 

  Poetry » Love
610 1 0

Цяла треперя щом те погледна 
и не зная от страст, любов или страх.
Владееш ме и без да ме докосваш,
дали е обич, така и не разбрах.

 

Сърцето бие с 200 удара в минута
и грях си, и любим си и печал,
душата ми е като подивяла,
без капка любов да си й дал.

 

Защо си толкоз строг със мене?
Защо си толкова жесток, циничен, груб?
Защо ме блъскаш в бездната надолу
право в ръцете на някой друг?

 

Запази ме, моля те, ...за тебе.
Приеми ме с всички бръчки,

настроения и лошотии.
Аз ще се опитам да съм по- добра от мене
и да овладея всичките си лудост и стихии.

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??