Aug 4, 2013, 6:41 PM

Треската 

  Poetry » Love
531 0 0

Тъй както дъждът пада

да можеше да отлитнеш

от живота и от рая

и тялото ми да притихне -

без въздишките вече да браня

от треската на твойте вишни...!

 

 

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??