Тревожа се за теб, любов,
ти идваш винаги гореща, страстна,
а често случва се да охладнееш след това
и постепенно да угасваш.
Тревожа се за теб, любов,
в началото дарена с нежни ласки,
а след това от преживявания силно изморена,
ден подир ден се оцветяваш в сиви краски.
Тревожа се теб, любов,
тревожа се, защо да крия?!
След теб в живота проскимтява тъжна самота
и страх прокрадва се, ако отново те открия!
Тревожа се за теб, любов,
но вечно ще те има!
© Иван Иванов All rights reserved.