Mar 8, 2020, 8:48 PM  

Тропоска - водевил (+ 18) 

  Poetry » Erotic
951 1 1

Вдъхновение от:

"Две хубави очи...
... страсти и неволи ще хвърлят утре върху тях
булото на срам и грях... "
Автор - Яворов

 

Тропоска - водевил

Автор - Литатру

 

 

- Какви очи, какво дете?
За мен ли тука
става дума?
Отдавна
аз не съм дете!


- На двайсет! – вятърът издума.


 - Погледнеш ли ме
с поглед мил,
ще те жигосам дяволито,
ще предизвикам водевил,
ще те прикоткам на закрито…
А после
само аз си знам
как с поглед да те омагьосам,
а с устните си сладки – с плам –
аз целия ще те тропосам!

 


В. Богданова Николова – Литатру
България, гр. София
*
 

© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??