Feb 1, 2009, 1:30 PM

Трудна е раздялата 

  Poetry » Love
645 0 2

Раздялата е трудна - невъзможна,
но сега кръв капе от сърцето ранено,
знам, тази вечер ще е вечер прощална,
а вътре в мен е всичко натъжено!

 

Склонил бях глава на твоето рамо
и тъжен и самотен тихо до теб стоях,
да се разделим нима бе тогава рано?
Исках да ти кажа много, но мълчах.

 

Трудна е раздялата в тези черни дни,
аз знам, че винаги ще бъда сам
без твоята обич и това няма как да се промени,
а вътре в сърцето винаги ще има срам.

 

Любовта ми на теб ти е чужда,
ти не си изпитвала същото към мен,
с теб никога не сме били заедно,
за да се разделим някой ден!

 

Сега ти говоря за това, любима,
че е трудно да се разделим
с шанса, който ти ми подари,
не искам още болка да си причиним.

 

Много стихове за теб съм писал
и дни и нощи за теб съм мислил!
Пътя до сърцето ти да намеря съм искал
и пак много искам, макар и да съм се изморил.

 

Моля те, при мен остани,
ако не ме обичаш, тогава не мълчи,
може би глупав изглеждам отстрани,
но, че ми липсваш, запомни!

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??