Jan 16, 2009, 9:26 PM

Трудна обич 

  Poetry » Love
836 1 11
Трудна обич

Обичта ми е трудна,
сложна дори...
Това само копнеж е
и невъзможни мечти...
Тревожно се мъча
да чуя гласа ти,
но не го долавям –
далече си ти...

Не мога да имам,
когато поискам,
погледа твой
и нежните ти ръце!
До теб нямам право
да бъда, любима,
а е толкоз самотно
мойто сърце...

За своята обич
не мога да пея,
а искам да чуе
за нея света.
В тайна принуден съм
да пазя страстта,
но мога да нося
в мен любовта.

Аз те обичам
все по-безумно...
в мен все по-силно
гори любовта...
Нека е трудна,
нека е тайна,
но да бъде най-истинската
любов на света!

© Валентин Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??