Mar 25, 2009, 1:37 PM

Трудно е да прецениш... 

  Poetry
461 0 5

Дали ще бъдеш по-щастлив,

ако сутрешното си кафе сега изпиеш.

И вместо смачкана цигара -

утрото посрещнеш със усмивка.

 

Горчилката от парещия спомен,

дали ще я преглътнеш без закана.

Напред ли все ще продължиш -

решаваш ти, но животът втори шанс не дава. 

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??