Aug 28, 2013, 8:47 PM

Трудност 

  Poetry » Other
517 0 0

Трудно се живее, трудно,

когато си толкова далече,

в скайпа аз ще те прегърна,

пак е някаква утеха.

 

Трудно се живее, трудно...

разстоянието помежду ни е огромно,

знаеш, че готова съм да тръгна

към теб винаги, когато мога.

 

 

Трудно е, но не е невъзможно,

макар финансите да ни възпират,

макар да има нещо неотложно,

аз пак начин ще намирам.

 

Може да е твърде рядко,

навярно ще  е така,

ще се виждаме за кратко,

но вярвам, че ще е засега.

 

Всичко рано или късно

в наша полза ще се нареди,

временно ще ни е трудно,

но ще дойдат и щастливи дни.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??