Oct 11, 2016, 4:41 PM

Съвсем. 

  Poetry
276 1 6

Болестта

поднася я

цялата Земя

на гърба си 

без да пита

защо ли се налага...

 

Безинтересни

разговори 

водят дори листата-

отегчени погледи 

разменят си 

и спомагат

за разклащането 

на кичур коса

на живото,

което рядко 

постъпва сред тях. 

 

Самотата

никога не е

само за теб;

съвсем в стила ѝ...

 

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??