Aug 13, 2007, 9:07 AM

Тръгна си 

  Poetry
706 1 1
Тръгна си

Само миг дели таванът ми от срутване.
Приспаните кашони с непотребния багаж.
Автобусите ще дойдат след изпускането им.
Ще се търкулне младостта по мокрия паваж.

Години на препускане със глад запряни -
във ъгъла до свитото кълбо от коте.
Ще ближа старите любовни рани...
Че любовта си тръгна, пред живота.

© Камелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Само миг дели таванът ми от срутване.
    Приспаните кашони с непотребния багаж"
    Просто ще замълча!
Random works
: ??:??