13.08.2007 г., 9:07 ч.

Тръгна си 

  Поезия
606 1 1
Тръгна си

Само миг дели таванът ми от срутване.
Приспаните кашони с непотребния багаж.
Автобусите ще дойдат след изпускането им.
Ще се търкулне младостта по мокрия паваж.

Години на препускане със глад запряни -
във ъгъла до свитото кълбо от коте.
Ще ближа старите любовни рани...
Че любовта си тръгна, пред живота.

© Камелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Само миг дели таванът ми от срутване.
    Приспаните кашони с непотребния багаж"
    Просто ще замълча!
Предложения
: ??:??