Mar 29, 2008, 12:23 AM

Тръгни си от съня ми! 

  Poetry » Love
590 0 3

 

Напусни съня ми,
дори и да боли!
Напусни сърцето ми,
дори да рони кървави сълзи!
Напусни душата ми,
дори да те моли:
- „Остани, остани!"
И забрави всичко,
което е имало преди!
Разреши ми нов живот
да заживея
и да спра
за теб да копнея!

© Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??