Тръгвам
Просто е.
Животът не върви. И няма как да ме срита.
Сложно е.
Как да си повярвам, когато гледа ме питащ,
кога ще потегляме,
а аз се въртя върху него, въртя...
Смешно е да се оплаквам, грешно,
тъжно е да се забавям, дъжд от
прежни страхове се смее, страх от
бъдни безстрашия се лее - усмихнат,
търсещ, питащ...
Просто е!
© Йоана All rights reserved.