Aug 31, 2007, 6:21 PM

Тръгваш 

  Poetry
489 0 2
Тръгваш. Завинаги може би.
Очите ми сухи са. Няма сълзи.
Обичта я раздадох. Самотна душа.
Любовта ми в омраза се разгоря.

Тръгваш. След тебе мълча.
Чувства неясни се борят в мене сега.
Сбогом ти шепна. Умря обичта.
Няма я красотата, хубавото загорча.

© Гергана Бояджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти, Вероника! Стиховете ти са прекрасни и много истински!
  • Добре дошла и от мен!
    Отпъди омразата и бъди щастлива!!!
Random works
: ??:??