Какво стана, че вече гледаш друга?
Какво стана? Как любовта дойде в повече? Къде изчезна, това което имахме?
Това, което ти и аз създадохме,
което изпитахме.
Моментите, които споделихме.
Думите, които изрекохме.
И трудностите, които преодоляхме.
Искрицата в очите, за която тръпнех всеки ден.
Свети, но вече не за мен.
И всичко това, за да осъзная, че връзка нямаше.
Имаше тръпка от твоя страна и любов от моя.
© Деница Пейчева All rights reserved.