При мен любовта отдавна изчезна!?
Онази лудата, страстна и дива.
Сега при мен се сгушила тихата...,
която нашепва ми нежен покой.
И нея обичам, но тъгувам за дивата!
Тя в мен огън гореше от страст подивяла.
А сега ми е топло, уютно със другата...
-Но мисля че също и тя като мен
за сладкото време мечтае.
Да, въпреки всичко тя пак е при мен!?
И с пламъкът нежен на тихата вечер!
В унеса сладък за веки веков,
за нашата обич, стара и нова любов!!!
© Ангел All rights reserved.