И ето, ти ме грабна, впечатли ме,
и чакам, тръпна да те видя.
Напиши ми дума, ред, а може би и стих,
на среща покани ме, говори ми.
Искам с теб да съм сега и тук,
с теб да бъда с никой друг.
В парка заведи ме, на пейка целуни ме,
дръж ме за ръката цяла нощ...
че какво е щастието без прегръдка в мъжка мощ.
© Ваня Павлова All rights reserved.