Oct 10, 2011, 1:02 AM

Тук и сега 

  Poetry
837 1 13

Битките превърнах в чудеса

Обградих се с обич

Окъпах се в светлина

Преродих се от дихание

Нося синьото сияние

Живея за сега

Живот изпълнен със нега

Обичам лесно

Като на шега

Обичам...

Тук и сега

Като игра

Със синия пламък живея

Обичам...

Раздавам...

Копнея...

Битките превърнах в чудеса

Тук и сега

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??