Jun 9, 2006, 8:55 PM

Тук се води война! 

  Poetry
623 0 6
- Те влязоха тук!
- Снимай това.
- Бяха американци,
но имаше и араби.
Бяха със същите униформи,
Също като американците.
Искаха да стрелят по нас.
Насочиха оръжия и крещяха.
Изкараха ни навън и
помислих, че ще ни разстрелят.
Но те ни оставиха на улицата.
Влязоха в съседната къща
И тогава чух онези изстрели.
- В коя влязоха, в тази ли?
- Не, в тази отсреща.
- Да идем да снимаме.
Минава патрул.
- Ей вие къде?
- Репортери сме...
- Изчезнете! – вика офицерът,
а снайпериста отзад се обажда:
- И запомнете,тук се води война!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??