Aug 21, 2010, 2:06 PM

Тука 

  Poetry
496 0 1

Не ми се пише нова поезия
искам я все така дива
и бодлива от храстите
девствена и хаплива
издираща нотите
от капките на смола
залепнала в клавишите
тракащи в пианото на дъжда...
и утрините удрят с кълвача...
изтръгващ болките
надълбоко от сърцевината
пробягваща в кръговете
отсечени от мъгла...
и още пресни са...
стъпките до кривите пътеки
откраднали тайните без крила...

© Милен Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??