Jul 31, 2012, 12:34 PM

Тупкаш ли още, Сърце? 

  Poetry » Other
1031 0 9

Тупкаш ли още, Сърце?

 

Накажи ме, Сърце...

Само болка ти причинявам.

Дано дойде денят,

в който мога да ти се отплатя.

 

В теб събирах чувства разпилени -

щастие, мечти... очи насълзени.

Изморих се! Чуваш ли, Сърце?

Много болка в тебе оставих.

 

Сега се моля, дано ми простиш.

Обещавам да бъда различна.

Обещавам да не те наранявам.

Обещавам вече болката настрани да оставям.

 

Тупкаш ли още, Сърце?

Тупкаш ли още с плам и с жар?

И ти уморено си, знам.

Но не спирай, Сърце, да обичаш!

 

Някога ще дойде денят,

в който само щастие в теб ще захвърлям.

Тогава, Сърце, ще има отплата

за болката и мъката... За Съдбата!

 

Катя Михайлова

© Катя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??