Sep 16, 2014, 9:27 AM  

Турско знаме в джамия в Жълт Бряг 

  Poetry » Civilian
279 0 0

Към нищото неразумен бяг.

В джамия вижда се турското знаме!
Може ли такава наглост - срам, бре!?

Туй става в Жълт Бряг!

 

www.youtube.com/watch?v=fRRkv9LRfI

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??