Jan 30, 2011, 9:07 PM

Твоето 

  Poetry
657 1 19



знаеш ли

знаеш ли колко ми трябва

 

по-малко от житно зрънце

по-леко от птиче перце

по-тънко от лъч светлина

по-тихо от летяща снежинка

но изпълващо мойта вселена

 

трябва ми твоето простичко

да

за да дойда

при теб

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??