Oct 24, 2010, 7:18 PM

Твоето момиче 

  Poetry » Love
1464 0 4

Твоето момиче отдавна си тръгна

и остави мен - лошата,

при теб да нощувам.

Твоето момиче отдавна порасна

и така сляпо вече не ти вярва.

 

А помниш ли как те обичаше?

Как до себе си силно те притискаше.

Как плачеше, щом те няма.

Знаеше, че я лъжеш,

но пак ти повярва!

 

Тя си отиде... и, вярвай ми,

няма да се върне.

Сега ще прекараш с мен нощта -

все пак дойде твоето време да страдаш.

 

Нима те е страх? Кажи!

Себе си видя в мойте очи.

Сега аз съм ти.

Сега аз ще лъжа, ще наранявам,

ще те убивам бавно, без да съжалявам.

 

И вината не е моя,

вината си ти.

Твоето момиче те обичаше,

но ти я пусна да си върви.

Тя си отиде и останах аз...

лошата - без жал, без душа.

 

 

 

 

 

© Калпазанка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??