Nov 13, 2008, 7:52 AM

Твоето пораснало момиче 

  Poetry » White poetry
1444 0 19
Решиш ли да си тръгнеш,
просто обади се.
Ще тръгна с теб,
ще те последвам тихо.
Обещавам да не съм наивна.
И да прекроявам твойто минало.
Ще бъда просто тиха,
и смирена. На пръсти
ще те следвам,
ще вървя след тебе.
Вратите ще затварям зад гърба си
и няма даже да проскърцват.
Вземи ме с теб,
когато тръгнеш.
Ще бъда само
твоето пораснало момиче.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??