Mar 14, 2010, 12:05 PM

Твоите очи 

  Poetry » Love
718 0 2

ТВОИТЕ ОЧИ!!!

 

Самотен в черните си дни,
не чувам как душата в мен крещи,
страдам от мислите си неспокойни,
от болката в съня си вия,
но няма кой да чуе крясъците страшни.

Събуждам се, лежа във мрака и се питам -
защо вървя по таз земя, защо живея,
когато мога в мрака да се рея!?

И там ще бъда истински свободен,
а не от тежки мисли пак прободен,
ще чувствам само самота -
заместник зъл на любовта!

Страшно е наистина Отвъд -
там, дето злите сенки спят,
но знам поне, че няма да боли
от спомена за твойте красиви очи.

© Калоян Лазаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!...
  • Страшно е наистина Отвъд -
    там, дето злите сенки спят,
    но знам поне, че няма да боли
    от спомена за твойте красиви очи.

    Страхотно е! Браво!
Random works
: ??:??