Jan 2, 2011, 4:40 PM

Твойто вино тръпчиво 

  Poetry » Love
731 0 8

Прегърни ме сега –

тръпнещ в страст и очакване.

Накъсай ме –

като розов цвят – лист по лист -

необуздано и диво.

Разпръсни ме по себе си -

ще съм твоята

буйна розова сласт,

твоята най-цветна магия.

 

Целуни ме сега –

своите устни в моите впий -

до полуда и синьо...

Потрепервам, нали?!

Целуни ме така,

както никога досега

не си ме целувал.

Ще съм твоята

шоколодава сплав...

 

Прегърни ме сега –

притисни ме до ярост.

Тупкат в мен две сърца сякаш.

Прегърни ме, любими.

Прегърни ме така,

сякаш в тежки вериги

ме оковаваш...

Няма как, няма как

от теб да избягам.

 

Превърни ме в море –

твойто любимо, което...

И разлей ме по себе си.

Докосни ме – нежно и леко.

Аз съм твойта вълна –

буйна и дива,

ти – моят бряг каменист,

моята трудна пътека.

С теб две пясъчни дири сме...

 

Изпий ме накрая –

твойто вино тръпчиво съм

в чашата, дето... -

ако искаш, счупи я

на две.

Няма как, няма как

да се справиш.

Надигни я сега –

уста да разквасиш.


© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ЧНГ и тук, Златна! Много здраве и щастие!!!
    С обич!
  • Браво, Нели! Само така с мъжете. Няма на къде да бягат след този порой от страст! И за много години!
  • хубав,ЧНГ,Нели
  • Наздраве ви)))
  • Ето как с думи се пали мъж!
    Браво, Нели!
    Огън си!!!
  • Такава любов, такава пълна всеотдайност, такава ненаситност! Такова прегръщане!По дата на публикуване прилича да е за първото за годината, а по описание - толкова е силно, като за последно!
  • Тогава няма да ти казваме -наздраве,всичкото ти вино,за него да остане!
  • Няма начин да устои! ЧНГ, Нели!
Random works
: ??:??