Jun 30, 2021, 7:14 AM

Творчество 

  Poetry » Civilian
258 0 0

Творчество

 

Колко е хубаво!

И днес твореше за нас този свят.

Доброто насам цял ден пътувало,

тук е навреме, преди всички да заспят.

 

Колко е хубаво!

В картината слънце, а до рамката луна.

Това, което от векове съществувало,

любов, обич, мъж и жена.

 

Колко е хубаво!

Когато всичко днес е творило за нас.

И доброто насам цял ден пътувало,

тук е, виждаш го ти, видях го и аз.

 

Явор Перфанов©

29.06.2021 г.

Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??