Jan 30, 2013, 8:56 AM

Творене 

  Poetry » Love
631 0 6

Да пиша стихове с теб 
е като да правим любов,
а аз да ти бягам от ритъм.
И
да
ме
догонваш
устремен.
Със
захапка на думи.
и смисъл.

© Преследваща северния вятър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??