Apr 27, 2011, 10:41 AM

Твоя мисъл 

  Poetry » Love
1049 0 17

И не вървя по напукани кестени -
като пух от глухарче летя,
персеиди в очите ми блеснали -
вишнев цвят в разпиляна коса.
Не стъпвам с нозе наранени -
бяла птица над цветни поля,
твоя мисъл, и нежно видение -
приюти я, при теб долетя!



 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??