Oct 12, 2021, 4:47 PM

Твоят... 

  Poetry
314 0 2

                                                                      чутовно богат

 

                                                          си — любов колчем твоят

 

                                                                       е сърцезаряд

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??