Любовта ти е последната октава
от симфонията на дъжда...
след нея винаги дъга остава,
носи спокойствие и тишина...!
Любовта ти на дете и дама
носи топлина и утеха в нощта
и превръща всяка драма
в теория на глупостта...
Любовта ти е цветуща гама,
пред която няма остава
дори и най-красивата лъжа...!
© Маломир Стръков All rights reserved.