Jun 4, 2020, 8:04 AM

Твърде лично 

  Poetry » Love
598 2 0

Случайна ли бе късната ни среща
след години, месеци и дни -
разрушителна и толкова гореща,
както в буйните ни младини...


Седни двама да си поговорим
за бъдеще, минало и настояще,
може даже малко да поспорим,
както в отминалото щастие.


Почакай, мила! Де хукна да си ходиш!?
Дари ме с малко време в този ден...
Чака ли те някой или се тревожиш,
че ще трепне пак сърцето ти за мен!?


Преди да тръгнеш ми се ще да те целуна,
за миг да скоча в миналото бледно.
Не искам много, само е едничко
и моля те, това е за последно.


Пей ми песен с топлия си глас.
Запей онази от приказката наша.
Искам я сега, в този късен час,
а аз ще ти засвиря и тихо ще заплача.

© AlMartin All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??