Jul 29, 2013, 11:26 PM

(тя) 

  Poetry » Love
1671 1 8

 

 

 

тя ухае на море

на топъл хляб
тя ухае на любов която
си чакал твърде дълго
и си мислел
че не е възможно да я има
че си я пропуснал
 
тя ухае на парфюм
от люляк
и септемврийско лято
тя е всъщност
споделено утро
тя е слънце
блясък във очите
сърцетуп
и крехка нежност
 
тя е още
търсен бряг
и безгранична обич
искрена взаимност
страст
и всичко онова което
е просто поглед
е усмивка
е сигурното убеждение
че си щастлив
че си щастлив сега
за първи път
със нея
 
тя е
 
 
 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??