Тя
Тя се мисли за велика,
но е просто многолика.
Може само да те поучава
в чест на миналата своя слава.
На твой гръб се забавлява,
но така и не проумява,
че сърцето ти разбива,
без кръвта ти да пролива.
Всичко това е тя -
най-прекрасната жена.
Лесно ще я видиш ти,
ако си отвориш проклетите слепи очи.
Но май отдавна закъснял си за това!
Една невъзможна за тебе шега.
НАЛИ?!
© Дафинка All rights reserved.