Nov 26, 2015, 10:21 PM

Тя 

  Poetry » Love
308 0 0

Тя.

 

 

Тя.

Името ù звучи в главата ми

без да утихва дори за секунда.

 

Тя.

Като песен на птиците

през топлите пролетни дни.

 

Тя.

Като вълните, които ехтят неспирно,

удряйки се в скалите и изчезвайки в безкрайността.

 

Тя.

Като проливен есенен дъжд,

който пада върху изгнилите керемиди,

както пада името й върху моето съзнание.

 

Тя.

 Тихо и бавно като снега,

но трупащ се бързо и неусетно,

 засипвайки всяка друга мисъл и разсъдъка ми.

 

Тя.

 Нейното име е неспирен кръговрат

на сезоните в ума ми.

 

Тя.

Нейното име няма да изчезне,

 докато не изчезна аз самия.

© Георги Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??