Apr 16, 2020, 7:48 PM

Тя 

  Poetry
370 0 0

Хаос.

Истерия.

И жажда за живот.

Губеше се в тъмните лабиринти

на собствения си Ад.

А как се усещаше студа

от нейния поглед,

проникващ във вените,

забиващ се,

като ледено острие

в сърцата им.

На Север - беше пусто, призрачно...

и бягаше

да се спаси,

да се запази 

цяла.

Но кървеше.

А раните -

умело скриваше с червило.

© Магдалена Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??