Mar 1, 2022, 6:46 PM

Тя 

  Poetry
167 0 0

           Тя

 

В мечтите си се скита,

красива и добра,

и нищо не отрича

във своята душа.

 

Тя пролетно се смее,

изпълнена с любов,

и сякаш слънце грее

във погледа й нов.

 

Една голяма тайна

във себе си таи

и красотата земна

в очите й блести.

 

Тя вече е порасла,

съвсем не е дете,

тя знае да обича

със своето сърце.

 

     Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??