Jun 25, 2022, 8:08 AM

Тя 

  Poetry » Other
543 1 5

Усещах те самотна, неразбрана,

прикрила цветовете в теб.

А как копнееш да си разгадана, 

без грам наложен ти стремеж!

 

Усмихваш се, а вътре в тебе

не спират да кънтят слова.

Разказват за безкрайни изневери 

не плътски, а тези със душа.

 

Замлъкваш за пореден път самотна,

глъчта край теб е тишина.

И в тази джунгла невъзможна, 

намираш кътче свобода.

 

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??