Oct 23, 2021, 11:33 AM

Тя ... 5 

  Poetry
267 0 1

Така и не разбрах как беше способна да лежи с усмивка на лицето си, скривайки драскотините си.

Искам да знае, че обичам начина,

по който се смее и да я държа,

за да открадна болката й 

Как може да се разбие едно сърце, сътворено от злато?

 

Ако й кажа, че я обичам и имам нужда от нея

Ако й кажа, че искам да остане,

успокоявайки я с целувка

Тя може никога да не разбере,

освен ако не й покажа какво чувствам

Въпреки че е трудно да се каже,

защото тя трябва да знае, че мисля за нея

Тя, приказно зла, убива ме само с очи

 

Всеки път, когато очите ни се срещнат

Това чувство вътре в мен е почти повече от това, което мога да понеса

Когато ме докосне и ароматът й просто ме отнася

Начинът, по който шепне,

докосна всяко кътче на сърцето ми

Всеки път е като първи с всяко дребно нещо, което прави

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Погледнах и другите ти неща: само ревеш, направо си мъченик на любовта,😂
Random works
: ??:??