Dec 20, 2011, 12:28 PM

Тя! 

  Poetry » Other
719 0 13

Тя...

грижливо събира звездите във шепи,

търси път в тъмнината, за да тръгне напред,

ала споменът, който обръща планети,

все я връща назад към отминали дни.

 

Тя...

през сълзи на Бога за обич се моли,

с клетви за вярност пали клечки кибрит,

(все едно ù е дали на ръцете ù пари)

с нежни длани поддържа още огъня жив.

 

Тя...

е тази, която наднича в сърцето

и е смисъл във този объркан живот,

в черно-бяла усмивка лицето ù свети,

тя е вечната истина с име Любов!

 

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??