Dec 4, 2008, 12:30 PM

Тя и Другата 

  Poetry » Love
668 0 7

Тя

 

Обичаща,

търпелива,

очакваща,

всеотдайна,

прощаваща,

страдаща и

понякога,

често...

сама 

с теб.

 

 

Другата

 

Влюбена,

нетърпелива,

страстна,

изкушаваща,

ревнива,

страдаща без теб

и тя също...

сама.

 

Не, не те ревнувам!

И двете живеят

в мен.

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??